Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2006

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Παλαιστίνη και Λίβανο

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 7μμ, στο κτίριο του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας της Ελλάδος (Σίνα 16), ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Παλαιστίνη και Λίβανο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

  • Σιρ Χέβερ, ισραηλινός ακτιβιστής του αντιπολεμικού-αντικατοχικού κινήματος και μέλος του Ισραηλινό-Παλαιστινιακού Κέντρου Εναλλακτικής Πληροφόρησης (AIC)
  • Μιχιάρ Εκτάμι, εκπρόσωπος της Ένωσης Παλαιστίνιων Εργαζομένων
  • Γιάννα Κνόποβα, ισραηλινή συντονίστρια της Συμμαχίας των Γυναικών για την Ειρήνη (Women for Peace)
  • Όλγα Αναγνώστου, μέλος του συλλόγου «Ιντιφάντα»

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις Ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα, την πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ισραήλ μετά τον πόλεμο του καλοκαιριού, καθώς και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν τα μέλη του συλλόγου «Ιντιφάντα» στην πρόσφατη αποστολή τους στο Λίβανο.

Να υπογραμμίσουμε ότι ο Σιρ Χέβερ και η Γιάννα Κνόποβα θα βρεθούν στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Καλαβρύτων όπου για πρώτη φορά φέτος στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα δεν καλεί εκπροσώπους του κράτους του Ισραήλ αλλά του ισραηλινού αντικατοχικού κινήματος. Ο σύλλογος «Ιντιφάντα» δεν μπορεί παρά να χαιρετήσει αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει απαρχή μιας ευρύτερης καμπάνιας μποϋκοτάζ του κράτους του Ισραήλ.

Περισσότερες πληροφορίες: 6932576886, 6977238673

Δεν υπάρχουν σχόλια: