Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Εβδομάδα ενάντια στο Τείχος Απαρτχάιντ: 9 – 16 Νοεμβρίου 2007

Πέμπτη Εβδομάδα ενάντια στο Τείχος Απαρτχάιντ:

9 – 16 Νοεμβρίου 2007

1947 -2007:

Ο Αγώνας Μας Συνεχίζεται, Η Απελευθέρωσή Μας Θα έρθει

Η Πέμπτη Εβδομάδα ενάντια στο Τείχος Απαρτχάιντ – που συγκαλείται από την Παλαιστινιακή Καμπάνια Λαϊκής Βάσης Ενάντια στο Τείχος του Απαρτχάιντ- σηματοδοτεί τα 60 χρόνια του διωγμού μας και του αγώνα μας για απελευθέρωση.

Καλούμε τον κόσμο να αναλάβει δράση από τις 9 έως τις 16 Νοεμβρίου για να γνωστοποιηθεί η παγκόσμια σιωπή και συνέργεια στην κατοχή της γης μας και στην εθνοκάθαρση του λαού μας και να συμμετάσχει στο κίνημα για μποϊκοτάζ, απόσυρση επενδύσεων και κυρώσεις.

1947: Στις 29 Νοεμβρίου, ενάντια στην ίδια την αρχή της αυτοδιάθεσης, ο ΟΗΕ κατέφυγε στο σχέδιο του διαμελισμού της Παλαιστίνης με το ψήφισμα 181 των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό άνοιξε το δρόμο για την Nakba (καταστροφή) μας που οδήγησε στην καταστροφή περισσότερων από 500 Παλαιστινιακών χωριών και τη μετατροπή της πλειονότητας του Παλαιστινιακού λαού σε πρόσφυγες.

Αυτό άνοιξε την οδό για τον διαρκή διωγμό και τις συστηματικές διακρίσεις εις βάρος του λαού μας και τον ατέρμονο εποικισμό των εδαφών μας. Το Ισραηλινό Απαρτχάιντ σήμερα κατέχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο της ιστορικής Παλαιστίνης ενώ εμείς είμαστε φυλακισμένοι πίσω από τείχη ύψους οκτώ μέτρων.

2007: Τα σιωνιστικά τείχη – τεμαχίζοντας τη Δυτική Όχθη, εγκλωβίζοντας τη Γάζα και γκετοποιώντας τους Παλαιστινίους εντός της Πράσινης Γραμμής – είναι οι κορωνίδες των Σιωνιστικών σχεδίων για να μας διώξουν από τη γη μας. Στέκονται όρθια ως αποδείξεις της διεθνούς σιωπής και συνέργειας στις ισραηλινές πολιτικές και εγκλήματα. Συνιστούν προειδοποιητικά σημάδια ότι η αντίστασή μας δεν πρέπει να καμφθεί και ότι οι δικές σας ενέργειες είναι περισσότερο αναγκαίες παρά ποτέ.

Ως Παλαιστίνιοι θα κλιμακώσουμε για άλλη μια φορά την αντίσταση κατά την Εβδομάδα ενάντια στο Τείχος του Απαρτχάιντ – 9 ως 16 Νοέμβρη.

Ξέρουμε ότι ο συνεχής μας αγώνας είναι η μοναδική μας ελπίδα.

Ζητάμε από όλους εκείνους που στέκονται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και του αγώνα μας για δικαιοσύνη, απελευθέρωση και επιστροφή και αντιστέκονται στον εποικισμό, τον πόλεμο και το ρατσισμό να ακούσουν προσεκτικά αυτή την έκκληση και να:

Κινητοποιηθούν και να γνωστοποιήσουν την αντίσταση ενάντια στο Τείχος Απαρτχάιντ και τις πολιτικές του Ισραήλ

Επιλέξτε ένα στόχο για τη δράση σας:

Επικεντρωθείτε στα μέσα ενημέρωσής σας: Ζητήστε τους να πουν την αλήθεια για τα τελευταία 60 χρόνια στην Παλαιστίνη! – ρίξτε μια ματιά στις ενημερώσεις μας για τα απειλούμενα Παλαιστινιακά Χωριά και από τις δύο πλευρές του Τείχους.*

Επικεντρωθείτε στους πολιτικούς σας εκπροσώπους: Ζητήστε τους να υψώσουν το ανάστημά τους για τη δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη και ενάντια στα Σιωνιστικά Τείχη – δείτε το υλικό μας σχετικά με την πρόσκληση του ΟΟΣΑ προς το Απαρτχάιντ του Ισραήλ και το Εμπόριο Όπλων με την Κατοχή.*

Επικεντρωθείτε στις επιχειρήσεις που στηρίζουν το Ισραηλινό Απαρτχάιντ – δείτε τις μπροσούρες μας για την εμπλοκή της Veolia και της Agrexco στο Ισραηλινό απαρτχάιντ.*

Πάρτε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση του 2008 για τον τερματισμό της εν εξελίξει Nakba τώρα!

Συνυπογράψτε την έκκληση δράσης του Διεθνούς Συντονιστικού Δικτύου για την Παλαιστίνη (ICNP) για το Έτος Nakba – Κινητοποίηση στις 15 Μαΐου 2008!

Επικεντρωθείτε στα Ηνωμένα Έθνη: η 29η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα των Παλαιστινιακών Δικαιωμάτων! Ξεκινήστε να εφαρμόζετε τα δικαιώματά μας ΤΩΡΑ! – δείτε την έκκληση προς τη Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ!*

*Online στο www.stopthewall.org από την 1η Οκτώβρη 2007.

Παλαιστινιακή Καμπάνια Λαϊκής Βάσης Ενάντια στο Τείχος του Απαρτχάιντwww.stopthewall.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: