Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Έκκληση από τον Λίβανο για τις 23/2 για τη Γάζα

الحركة العالمية لمناهضة العولمة والهيمنة الأميركية والصهيونية

Αραβικά και Ελληνικά

Διεθνής έκκληση/τριημέρου για τη Γάζα

22\23\24 Φεβρουαρίου 2008

النداء الشعبي العالمي الخاص بغزة 22\23\24 فبراير 2008

Αυτός ο ξεσηκωμός –Ιντιφάντα- είναι μια ανατολή ελευθερίας για ολόκληρο τον πλανήτη και είναι εναντίον κάθε

Απανθρωπιάς/Αδικίας/Καταπίεσης/Κατοχής/Πολέμου/Παγκοσμιοποίησης الانتفاضة العالمية الشاملة ضد القهر والظلم والعدوان ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ – στην κατοχή και την καταπίεση, στην ηγεμονία και στην παγκοσμιοποίηση σε

Σιωνιστές και Ναζιστές

και σε κρατικούς τρομοκράτες και συνεργούς καπιταλιστών και ιμπεριαλιστών και προδότες

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ – ειδικά στην αμερικανική και ισραηλινή κρατική τρομοκρατία και στις μαζικές δολοφονίες στο όνομα του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού και όχι στους δικτάτορες που εξουσιάζουν με βαρβαρότητα κάθε μεριά του κόσμου.

Οι ΗΠΑ είναι ένοχες για δολοφονίες σε πολλά μέρη αυτού του κόσμου λόγω της πολιτικής τους να αγκιστρώνουν την εξουσία και να υποστηρίζουν καθεστώτα που συντάσσονται με τη δική τους γραμμή για την ηγεμονία και τον ιμπεριαλισμό.

Καθεστώτα, που λαμβάνουν χρήματα και όπλα για να σκοτώνουν τον ίδιο το λαό τους, για να αδράχνουν σφικτά την εξουσία και τον έλεγχο και να προασπίζουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι μένοντες σιωπηλοί μπροστά στην αδικία και την κρατική τρομοκρατία είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι.

ΟΧΙ – στην αδράνεια των αραβικών εθνών και κυβερνήσεων, όχι στις συνόδους χωρίς αποτελέσματα, όχι στη μυστική αστυνομία και στους στρατούς που πολεμούν την πολιτική αντίσταση στη δικτατορία και την καταπίεση, όχι στις ψεύτικες ανακοινώσεις και στην άρνηση των πεπραγμένων της καταπίεσης προκειμένου να γίνουν τα αραβικά έθνη σκλάβοι του ιμπεριαλισμού.

- لا للاحتلال للهيمنة للوصاية للتبعية للعولمة الوحشية لليهودية العالمية للنازية الأميركية للعمالة للخيانة للإمبريالية للإرهاب الأميركي الصهيوني لصمت العالم العربي والإسلامي لطغيان الأجهزة الأمنية والحكام لمعاهدات الذل والاستسلام. Η Ιντιφάντα του AL AQSA AL SHARIF και του AL QUDS και της ΓΑΖΑΣ

στις οποίες αυξάνεται η υποστήριξη για την αντίσταση και η υποστήριξη για την προστασία των παιδιών και των λαών στην Παλαιστίνη και στον Λίβανο και στο ΙΡΑΚ δείχνουν ότι πρέπει να δράσουμε παγκόσμια και να γίνουμε μια φωνή στον αγώνα και να κάνουμε την Ιντιφάντα για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία παντού σ’ αυτό τον κόσμο ένα υπολογίσιμο σπαθί με ό,τι μέσο διαθέτουμε και με όλη μας τη δύναμη ενάντια στους ισχυρούς, άδικους ηγεμόνες καταπιεστές.

بمناسبة اليوم العالمي لكسر حصار غزة

Ο κόσμος ξύπνησε και άρχισαν οι πολίτες να ξεσηκώνονται σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας δράσεις εναντίον του πολέμου και υπέρ της ελευθερίας. Μεγάλες διαδηλώσεις ήδη έλαβαν χώρα ανά τον πλανήτη που έφεραν κοντά τους ανθρώπους που πιστεύουν σ’ έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο.

Ένα παγκόσμιο δίκτυο πρέπει τώρα να βοηθηθεί με την ενίσχυση της ενότητας και με κίνητρο τη συμμετοχή όλων των κινημάτων, των κομμάτων που έχουν βαθιά σχέση με τους λαούς τους, που είναι θύματα καθεστώτων και κρατικών τρομοκρατών. Ειδικά τα κόμματα πρέπει να ξαναμάθουν να βγαίνουν στο δρόμο και να μάχονται για και μαζί με το λαό που τους έχει εκλέξει, και όχι εναντίον του και εναντίον των αισθημάτων και των πεποιθήσεών του. Δεν υπήρχε και εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία δικαιολογία για καμία κυβέρνηση σ’ αυτό τον κόσμο προκειμένου να ξεκινάει έναν πόλεμο στο όνομα του λαού της, επειδή δεν έχει λάβει τέτοια εντολή.

Πουθενά!

انتصاراً ودعماً لأهلنا وشعبنا والمقاومة الباسلة في فلسطين والعراق ولبنان,رفضاً للتسلط والاستكبار وحرب السيطرة والاستعباد وهدم القيم الإنسانية سيشهد العالم انتفاضة سلمية مدنية في مئات المدن والعواصم تحت شعار الحرية لشعب فلسطين والعراق وكسر حصار غزة الأسيرة الصامدة الحركة العالمية لمناهضة العولمة والهيمنة الأميركية والصهيونية تناشد وتدعو وتهيب

بشعوب العالمين العربي والإسلامي الجاليات في بلاد المهجر والاغتراب وليس بمعزل عن قادة الأحزاب والحركات والمنظمات الشعبية الذين هم مطالبون أكثر من أي وقت مضى للعودة إلى الشارع والتفاعل مع طموحات وأماني شعوبهم, لبدء النشاطات والإعتصامات والمسيرات وتذكير هذا العالم إننا لسنا نرفض الاحتلال الأميركي والصهيوني فقط بل سنقاومه بكل الوسائل المتوفرة وسندعم بالمال والرجال والقوة والعتاد مقاومة شعبنا وان النكوص عن هذا الواجب الوطني هو غطاء لإرهاب أميركا وإسرائيل الكيان الغاصب وليفهم العالم أيضا إننا نحن أصحاب الحق الوحيدين في تقرير مصيرنا وكيفية استعادة حقوقنا. Ας τους συμπεριλάβουμε, ας τους πούμε ότι εκπροσωπούν το λαό τους και ότι το μοναδικό τους επάγγελμα είναι να εκπροσωπούν το λαό τους, ας απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας.

Δεν μπορούμε πλέον απλώς να καταδικάζουμε λεκτικά αυτό που κάνουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ και άλλοι κρατικοί τρομοκράτες. Πρέπει να παλέψουμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Πρέπει να υποστηρίξουμε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με χρήματα, έμψυχο δυναμικό, δύναμη, υλικά μέσα και πίστη.

Εκείνους που ζητάνε να πιεστούν όλες οι χώρες ώστε να γίνουν όπως η δυτική δημοκρατία που κυβερνά τον κόσμο, που τζογάρισε την πίστη σ’ αυτήν την τόσο ένδοξη δημοκρατία ώστε δεν αξίζει πλέον ούτε δραχμούλα από τότε που την έντυσαν με τρόμο, σκοτώνοντας και παραβαίνοντας πια ακόμη και τους δικούς τους δημοκρατικούς νόμους, ακόμη και στις χώρες τους και περισσότερο αναφορικά με την αντιμετώπιση των λαών.

Όποιος αρνείται την υποστήριξη και παραμένει αδρανής, γίνεται παιχνίδι στα χέρια εκείνων των κρατικών τρομοκρατών τώρα, και όπως δήλωσε ο κ. Μπους, όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου. Έτσι κι εμείς λέμε, όποιος δεν είναι στο πλευρό μας για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία είναι εναντίον της ανθρωπότητας.

المكان: التجمع والانطلاق من أمام المساجد التي تقام بها صلاة الجمعة الزمان: يوم الجمعة 22 فبراير2008 بعد الانتهاء من صلاة الجمعة مباشرة

يوم السبت 23فبراير2008 يوم الأحد 24فبراير 2008 الهدف: دائماً السفارات والقنصليات والبعثات الدبلوماسية الأميركية والإسرائيلية التجمع والانطلاق من الأمكنة التي تحددها القوى والفعاليات المحلية نحو ذات الهدف من الساعة الثانية عشر ظهراً ولغاية الرابعة عصراَ توقيت عالمي موحد. Σας ζητάμε, από όλους, να λάβετε μέρος στην παγκόσμια διαμαρτυρία και στις δράσεις της Παλαιστινιακής Ιντιφάντα

Ώστε να γίνουν ενέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο κατά τις ημέρες για τη Γάζα και να δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας την ίδια στιγμή με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Πρέπει να κινητοποιήσουμε και να φέρουμε μαζί μας όλα τα αδέλφια μας, τους φίλους μας και τους ανθρώπους που γνωρίζουμε και πρέπει να πάμε στα πιο σημαντικά μέρη, δηλαδή πρεσβείες, προξενεία, ειδικά των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά το τριήμερο που ξεκινάει από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, συνεχίζεται το Σάββατο 23 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τα καλέσματα και τις ανακοινώσεις από τις κατά τόπους ομάδες στις πόλεις, τις περιοχές και τις χώρες σας και βοηθείστε ώστε να οργανωθούν οι άνθρωποι και να συμμετάσχουν παντού.

Μεταξύ 12 και 4 μμ σε όλες τις πόλεις του πλανήτη θα γίνουν μαζικές διαδηλώσεις.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ για τη Γάζα και όλες οι ομάδες, τα κόμματα και οι κοινότητες θα πρέπει να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους να το ανακοινώσουν επισήμως.

المقاومة الأهلية العالمية ضد النازية الأميركية والصهيونية

ملاحظة يتم نشر وقائع نشاطات الأسبوع العالمي لمناهضة الامبريالية والصهيونية على موقع النظرة اللبنانية المقاومة في الوصلة أدناه موثقة بالصور والفيديو وكتابات الصحف ووكالات الأنباء العالمية

هلم نبني وحدة اتجاه وهدف ورؤيا بالبطولة المؤمنة المؤيدة بصحة لعقيدة لتحيا امة عزيزة بأبنائها شامخة بشهدائها جديرة بالحياة تصنع نصر الغد الأتي بالأجيال التي لم تولد بعد اذا كنت من عشاق المقاومة ومن الراغبين بالمشاركة في التحليل والموقف فاضغط على الوصلة ادناه

http://groups.yahoo.com/group/LEBANONVIEW

هاتف:03858055\\\\01377769\\\\\\\ 01368238 Beirut Lebanon

EMAIL: lccpress@yahoo.com moqawama@lebanonview.com fadimadi@lebanonview.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: